Спечелете повече пари като собственик в BednBlue.

Защо да работите с нас?

  1. Обявяването на вашата яхта ще ви отнеме минимално време.
  2. Ние предлагаме безплатна глобална реклама за вашата яхта.
  3. За всяка резервирана чартърна услуга ние удържаме комисиона от само 4%.

Ние сме тук, за да ви помогнем.

BednBlue е насреща, за да ви помогне по всяко време с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат. От подготовката на яхтата и определянето на цената, до потвърждаването на резервациите и плащанията, ние ви предлагаме инструментите и ресурсите, от които се нуждаете.

Изготвяне на списъци в 3 стъпки

Стъпка 1

Кликнете тук да включите яхтата си в списъка.

Стъпка 2

След това ще попълните данните за яхтата си.

Стъпка 3

Започнете да резервирате и да печелите пари!

За BednBlue

Какво е BednBlue?

BednBlue се състои от хора с богат опит в индустрията за чартиране на яхти и предоставя все по-модерна платформа за чартиране на яхти. Нашата цел е да осигурим пряк контакт между пътниците и собствениците на яхти, като същевременно сведем до минимум разходите и елиминираме риска за всички участващи страни.

Над 11900 доволни собственици!

  1. Спечелете повече. Собствениците, които използват платформата BednBlue, увеличават стойността на чартъра си средно с 32%.
  2. Спестете ценно време. Нашата най-съвременна платформа ви предоставя подходящите инструменти за лесно управление на вашите яхти и за директна комуникация с вашите гости.
  3. Налична е поддръжка 24/7. Ние сме на ваше разположение, когато имате нужда от нас.

Опростени плащания

Как плащат гостите?

BednBlue обработва всички плащания и никога няма да ви се налага да се занимавате директно с пари. Гостите ще бъдат таксувани веднага след като направят своята резервация.

Как ви се плаща?

Това е много просто. Плащането ви ще започне автоматично 24 часа след настаняването на госта. Някои от методите, които можете да зададете за вашите плащания, са директен депозит, международен банков превод или PayPal.

Приходи и такси.

Обявяването на вашата яхта в BednBlue е безплатно. BednBlue начислява само такса за обслужване на собствениците в размер на 4% за всяка резервация, която покрива разходите по транзакцията.

Често задавани въпроси

Нямам време да изброявам яхтите си. Можете ли да го направите за мен?

За да обявите яхтата си, трябва да създадете потребителски акаунт. От съображения за сигурност само вие ще имате достъп до акаунта си, поради което ние не можем да обявим яхтата ви вместо вас. Обявяването на вашата яхта ще ви отнеме минимално време, тъй като процесът е прост и средното време за обявяване е 15 минути за яхта.

Обявяването на моята яхта в BednBlue обвързващо споразумение ли е?

То не е обвързващо споразумение. Вие ще можете да наемате вашите яхти извън платформата BednBlue по всяко време. Въпреки това е важно да поддържате календара на вашата яхта актуален в BednBlue за свободните дати, за да не получавате заявки за резервации за дати, които вече са резервирани.

Трябва ли да правя нещо след обявяването на яхтата си?

Ще ви уведомим, ако е необходимо да предприемете някакви действия. Всеки път, когато имате заявка за резервация и след като сумата на чартъра е обвързана, ще получите имейл и SMS за потвърждаване на резервацията.

Предлагам само еднодневни круизи, мога ли да включа яхтата си в списъка?

Можете лесно да посочите в обявата си, че предлагате само еднодневни круизи.

Готов ли сте да печелите?
Готов ли сте да печелите?